Kunstzinnig coachen

Ik bied verschillende creatieve werkvormen aan waaraan iedereen deel kan nemen. Daarbij maak ik gebruik van expressievormen zoals tekenen, schilderen, klank en beweging. Je creaties werken als een spiegel waarin je jezelf kunt herkennen, verkennen en nieuwe aspecten kunt ontdekken. Stap in de stroom en maak je innerlijk wereld zichtbaar en hoorbaar. Kunst verwarmt en wekt je ziel!

Zowel groeps- als individuele workshops behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder vindt u meer informatie over de workshops die ik op dit moment aanbiedt. Heeft u specifieke wensen, neem gerust contact met mij op om dit te bespreken.

Neem contact op

Neurographic art

In de workshop Neurographic Art ga je tekenen met fineliners, ecoline, kleurpotlood en verf. De opbouw van de tekening bestaat uit lijnen en cirkels. Door de hoeken af te ronden raakt alles met elkaar verbonden. Er ontstaan gehelen zoals ons zenuwstelsel is opgebouwd, gehelen die je ook terugvindt in het heelal. Neurographic Art is een bijzondere vorm van helend tekenen waaraan iedereen deel kan nemen. De Russische psycholoog Pavel Piskarev heeft deze manier van tekenen in 2014 naar buiten gebracht. Hij ontdekte dat het tekenen op deze manier helpt om ons neuronensysteem te activeren en dat het de verbinding tussen ons bewuste en onbewuste ondersteunt. Tijdens de lessen die ik heb gegeven kwamen de deelnemers tot rust, waren meer in het hier en nu aanwezig en kwamen er spontane inzichten na het tekenen en reflecterend bekijken van hun tekening.

Workshop van 2 ½ á 3 uur, bij mij in het atelier of op locatie.

Kosten ca. €30,– p.p. incl. materialen, koffie en thee.

Intuïtief helend tekenen

In de workshop intuïtief helend tekenen maak je door middel van creatieve technieken contact met je innerlijke wijsheid. Ik vertel vanuit eigen ervaring over de werking en toepassing van bloesem en edelsteenremedies. Daarna begeleidt ik je in het contact maken met je innerlijke wijsheid. Deze ontmoeting ga je creatief verbeelden met pastelkrijt en potlood. Vanuit jouw innerlijk weten wordt zichtbaar wat op dat moment belangrijk is voor je bewustwordingsproces en groei. We zoeken hierbij een remedie(s) die jou ondersteunt en nieuwe inzichten opent. Je laat een druppel op de tekening vallen en we nemen waar wat er energetisch in beweging komt. Dit is steeds een verassende ervaring!

Workshop van 2 ½ á 3 uur, bij mij in het atelier of op locatie.

Kosten ca. € 30,- p.p. incl. materialen, 1 flesje remedie, koffie en thee.

Kunstzinnig werken met ouderen

In de workshops voor ouderen worden de kunstzinnige activiteiten afgestemd op hun mogelijkheden. De deelnemers worden gestimuleerd om nieuwe gebieden te verkennen en om sluimerende creatieve talenten te ontdekken en te ontplooien. De activiteiten werken verbindend, gesprekken komen op gang en hun eigen-wijsheid en schat aan levenservaring kan zichtbaar worden.

Mogelijkheden zijn schilderen met wol, werken met een viltnaald, eenvoudig natvilten, kralen maken van papier, nat in nat schilderen, schilderen met plakkaatverf, tekenen met pastelkrijt, schilderen op muziek. Alles naar aanleiding van een mooie tekst, gedicht, herinnering, natuurbeeld of verhaal.

Workshop van 2 ½ á 3 uur, bij mij in het atelier of op locatie.

Kosten in overleg en afhankelijk van de groepsgrootte, uurtarief € 50,- excl. BTW, materiaalkosten en reiskosten.